Clash of Clans Tips

tips voor het spelDe beste Clash of Clan tips die ik je op dit moment kan geven komen uit eigen ervaringen. Wat ik in het begin fout deed bij het spelen en waar ik nieuwe spelers voor kan waarschuwen zijn de volgende tips:

Voor de verdediging; plaats toren, kanonnen etc. nooit in de voorste linie achter de muur, zorg dat de vijand eerst bezig is met andere gebouwen af te breken, zodat je torens de tijd hebben om de vijand uit te schakelen. Dit maakt het al een stuk makkelijker om je verdediging stand te laten houden.

Je begint het spel met een schild van 3 dagen, maak hier optimaal gebruik van, na deze drie dagen bouwen kan je bij tegenstanders goud en elixir gaan roven zorg dat je wanneer je hieraan begint je verdediging op orde hebt anders wordt het zo weer terug geroofd. Begin Clash of Clans dus te spelen als je het drie dagen achter elkaar kunt spelen om zoveel mogelijk winst te halen uit het Schild.

Zorg voor een goede verdediging, bij Clash of Clans is de verdediging enorm belangrijk. Een erg makkelijke manier om Trofeeën te verdienen met een goede verdediging! Zeker als je net nieuw bent in dit spel dan is het erg belangrijk je verdediging goed op orde te hebben. Dit is wel de beste tip.

Plaats je gebouwen dicht bij elkaar zodat je ze makkelijk kan beschermen met de wapens die je hebt gekocht. Zet deze wapens zo neer dat ze de tegenstanders zo lang mogelijk van je belangrijke gebouwen afhouden.

Gebruik muren om zowel je stadhuis als je opslag depots goed te beschermen. In je depots ligt je voorraad en zoals eerder beschreven je stadhuis moet je goed verdedigen om aanvallen af te slaan. De muren zorgen ervoor dat de aanvallers veel meer moeite hebben om er door te breken.

Bescherm je stadhuis zo goed mogelijk, door je stadhuis te verdedigen verdedig je de trofeeën Deze trofeeën geven je ranking aan. Wanneer je stad word aangevallen en je verliest je stadhuis heb je direct het gevecht verloren met het gevolg dat je trofeeën kwijt bent. Je daalt vrij hard in ranking als je je prijzen kwijt raakt, zorg dat dit niet gebeurt.

Bouw zo veel mogelijk arbeidershutten in het begin, deze zullen je heel je Clash of Clans-carrière blijven dienen. Ook deze Tip is zeer belangrijk, zoveel mogelijk arbeidershutten bouwen waar je later wat aan hebt.

Bewaar edelstenen voor later in het spel deze kosten later geld. En kunnen behoorlijk nuttig zijn wanneer upgrades duurder worden!

Dit waren mijn speel tips voor het moment, mocht ik nog meer interessante dingen tegenkomen dan post ik ze weer hier.